Om meg - kontakt

Åskollen

Samtaleterapi


EUREKA Gry M. Helfjord Gestaltterapaut MNGF


Om meg

Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt, en 4- års høyskoleutdanning og er medlem av Norsk gestaltterapeutforening (www.ngfo.no) og er underlagt foreningens etiske retningslinjer.

Jeg har i 15 år jobbet innen voksenopplæring (AOF), som daglig leder, kompetanserådgiver og motivator. Er tidligere utdannet data/elektronikk ingeniør og bedriftsøkonom. Jeg har også bakgrunn innen ulik arrangementsbistand, frivillighetsarbeid og sikkerhetsarbeid. Jeg har bred erfaring med ulik organisasjonsarbeid, samfunnsliv, kultur og idrett.

Grunnen til at jeg i voksen alder valgte utdanne meg som gestaltterapeut er min interesse for å jobbe med motivasjon og mennesker. Jeg finner gestalt som pedagogisk- og terapeutisk retning helt perfekt til dette. Motivasjon er for meg et nøkkelord gjennom livet. Som gestaltterapeut så liker jeg å jobbe med ulik nødvendig motivasjon vi møter gjennom et levd liv. Ønske om endring er ofte også en grunn til at mine klienter tar kontakt med meg. Ønske om motivasjon til endring! Og da er en viktig del av min arbeide og hjelpe med å utforske det som er, skape aksept for det som er, og eventuelt gjøre nødvendige valg som følger av det. Skape motivasjon til endring, eller aksept for det som ikke skal endres.

Jeg liker å arbeide med menneskers utfordringer med egne behov og ønsker, mot andres forventninger og krav. Det gir meg mye å få være tilstede ved menneskers oppdagelse av seg selv, roller en tar på seg, egne mønstre og vaner/uvaner. Derav navnet på bedriften min Eureka!! Dette store øyeblikket når en får ny innsikt og opplevelse av seg selv.


Kontaktinformasjon

Tlf: 907 50 904

E-post: gry@helfjord.no


Besøksadresse

Rabbenveien 6 C. 3039 Drammen.

Parkering.


Tilbud om ambulerende tjenester ved spesielle behov for det.

Ta kontakt for nærmere informasjon. 

 


 


Individuell terapi


Parterapi

 

Coaching

 

Gruppeterapi

 

Familieterapi

 

Ungdom

 

Bedrifter

 

Organisasjoner